‘Ljubav oko svijeta’ se nastavlja! U nastavku projekta istražujemo ljubav na području Hrvatske i regije. Zanimaju nas posebne i zapanjujuće istine iz naših podneblja, zanimaju nas vaše priče!

Tražimo ljubavne priče vrijedne zapisivanja i dokumentiranja, priče koje govore o zaljubljenosti i ljubavi, o dubokim emocijama i kulturološkim obrascima, o izazovima i uspjesima, prekidima i rastavama, predrasudama okoline i društva, priče koje svjedoče o jačini i veličini ljubavi, pokazuju kako nas ljubav povezuje, a istovremeno čini unikatnima…

‘Ljubav oko svijeta’ okuplja različita ljudska iskustva u sociološki i antropološki nastrojenom projektu. Istražujemo kako ljubav postoji, mijenja se i doživljava u različitim društvima i sredinama. Želimo otkriti i dokumentirati kako se ljubav predstavlja u našim podnebljima, što ona ljudima i njihovoj okolini znači, te kako se naše kulture odnose prema ljubavi, romantičnim i intimnim odnosima kada se oni uklapaju u društvo, a kako kada se ne uklapaju.

Ispričajte nam zašto je baš vaša ljubavna priča posebna – ako ste se upoznali na neki neobičan i jedinstven način; ako ste zajedno prebrodili neke nedaće, izazove, predrasude društva ili okoline; ako se vaša ljubav s vremenom promijenila ili je promijenila vas… I na kraju, recite nam što za vas znači ljubav.

Šaljite nam svoje priče, a one najbolje i najrelevantnije za prikaz ljubavi u kulturi i društvu kontaktirat ćemo za potencijalno sudjelovanje u filmskom ili književnom nastavaku projekta ‘Ljubav oko svijeta’!

Vaša ljubavna priča

Ispričajte nam svoju ljubavnu priču vlastitim riječima. Predstavite sebe i sve uključene osobe (pravim imenom ili pseudonimom). Fokusirajte se na ono što vi u svojoj priči smatrate bitnim te nam pokažite što vašu ljubavnu priču čini drugačijom od ostalih…

  • Kontakt

    Vaše osobne podatke i kontakt nećemo dijeliti javno, no potrebni su nam kako bismo vas mogli kontaktirati ako odlučimo vašu priču uvrstiti u filmski ili književni nastavak 'Ljubavi oko svijeta'. Vaša će priča biti predstavljena kroz ime ili pseudonim koji ste u svojoj priči naveli.